Over mij

Tamara Muniz Aparicio

Permanent Make-up, zowel medisch als cosmetisch

Ik ben Tamara Muniz Aparicio. Mijn specialisatie binnen mijn vakgebied is het zetten van Permanent Make-up, zowel medisch als cosmetisch. Medisch staat voor het reconstrueren van een tepel/ areola (na behandeling van bv. borstkanker), littekens minder zichtbaar maken en een hazenlip/ schisis meer een “natuurlijke” vorm geven. Denk bij cosmetisch aan wenkbrauwen, eyeliner en de lippen. Hierbij vind ik het heel belangrijk dat de natuurlijke uitstraling in het gezicht behouden blijft.

Naast werken in mijn salon werk ik ook bij een groot opleidingsinstituut voor Permanent Make-up, waar ik in Nederland en het buitenland trainingen en opleidingen geef aan nieuwe talenten. In het verleden heb ik jaren lang opleidingen gegeven voor Ecuri Cosmetics, nu verzorg ik de opleidingen en masterclasses bij PMI Rotterdam.
Mede hierdoor ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste feiten, toepassingen en technieken.

GGD gecertificeerd

Mijn salon is GGD gecertificeerd, wat inhoud dat ik volgens de RIVM Hygiëne richtlijnen werk en dat mijn materialen RIVM goedgekeurd zijn. Hierdoor weet je dat je op een betrouwbaar adres bent voor jouw Permanent Make-up behandeling.

Ook werk ik ambulant in andere schoonheidssalons waar ik de Permanent Make-up behandelingen verzorg. Heb jij een salon en zou je graag Permanent Make-up behandelingen willen aanbieden, neem dan contact met mij op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In 2013 ben ik door Hannah opgeleid tot huidcoach en sinds oktober 2014 mag ik mijzelf Specialist in Huidverbetering noemen.

Hannah ontwikkelt zich continu op het gebied van huidverbetering en ik volg deze ontwikkelingen op de voet. Ik streef ernaar volgens de laatste ontwikkelingen te werken. Zo volg ik regelmatig diverse opleidingen en trainingen om mijn kennis up-to-date te houden, zodat ik jouw huid op de beste manier kan behandelen.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn salon!

Tamara Muniz Aparicio

Bij vragen, neem gerust contact met mij op!
Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu