Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) en werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename massage.

Het stimuleert je huiddoorbloeding, werkt verjongend op je huidstructuur en het verstevigd je bindweefsel. Door je huid goed te doorbloeden, is je huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verslapping, verklevingen of onzuiverheden ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. De algehele huidconditie verbeterd.
Bindweefselmassage

Massage effecten

Bevorderd het aanmaken van collageen en elastine
Verbetering van je huidstructuur en huidteint
Verbetering van de opname van werkstoffen
Bevordering van je celdeling
Opheffen van onderhuidse verklevingen
Vermindering van rimpels, verslapping, kraaienpootjes en littekens
Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
Stimuleert je huiddoorbloeding
De bindweefselmassage is aan te raden als voorbehandeling bij behandelingen met botox en/of fillers. De bindweefselmassage zorgt er namelijk voor dat onderhuidse verklevingen worden opgelost, waardoor botox en/of fillers makkelijker in de huid geïnjecteerd kunnen worden. Na de behandeling van botox en/of fillers mag er in de eerste 2 weken geen bindweefselmassage gedaan worden. Na die 2 weken kan er weer prima een bindweefselmassage uitgevoerd worden.
Bij vragen, neem gerust contact met mij op!
Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu